Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 160-392241-60, banka "Intesa", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

2014. godina - Godina Konja

Po kineskom kalendaru, 2014. godina je godina drvenog zelenog Konja. U kineskoj astrologiji Drveni Konj je jednako nepostojan kao i drugi Konji, ali se bolje kontroliše, ima veći osećaj za dispiplinu i spreman je na razumnu diskusiju. Konj predstavlja volju za životnim avanturama, kao i snažnu samosvest. U njemu su snaga i poriv za konkretnim delima i teško ga je zauzdati. Godina Konja koja će trajati do 30. januara 2014. godine.

Pred nama je uzbudljiva godina, tj. godina velikih prilika, ali ove prilike svako mora da ugrabi na vreme. U narednih 12 meseci očekuje nas obilje originalnih ideja i projekata, koji će iznedriti nove stvari, pa se svima savetuje mnogo više samopouzdanja i hrabrosti. No, kako bez rizika nema ni napretka, neće vam biti teško da, zarad uspeha, promenite uobičajene navike, makar one loše. Medjutim, element drveta daće nam i dosta koncentracije, što će vam olakšati dnevnu organizaciju i samorazvoj. Savetujemo vam da istražujete, pomerate sopstvene granice, budete aktivni, a u svoje životno i poslovno okruženje unesete malo više plave i zelene, ali i smedje boje, kako biste i na ovaj način "odradili" simboliku drvenog zelenog konja.

A kako se konj slaže sa ostalim znacima?

Pacov i konj jedva da mogu jedan sa drugim. Ipak, oni bi jedan od drugog mogli da uče - konj od pacova kako se šarmantno provlačiti kroz život, a pacov od konja, kako se uživa u životu.

Bivo je kao i konj takođe gladan uživanja. Ovo ipak nije dovoljno da se izjednače njihovi temperamenti - lagana postojanost bivola i neobuzdanost konja.

Tigar i konj - Uh, ovo obećava vatreno partnerstvo. Zajedno mogu da naprave sjajnu karijeru, ali mogu lako i da propadnu, jer suviše rizikuju.

Zec na početku često smatra da je konj privlačan i vedre naravi, ali arogancija konja u odnosu sa malim zecom najčešće ih razdvoji.

Aždaja dozvoljava da konj radi šta hoće, sve dok ne počne da joj ide na živce svojim egoizmom. Uprkos tome, ovo partnerstvo je uspešno dok traje.

Zmija se sama uvlači u srce konja. Ali ona će ostati ovde sve dok konju uspeva da izigrava ravnopravnost.

Konji između sebe sve rade u galopu. I može se s punim pravom tvrditi da je u većini njihovih veza sve u redu.

Koza ima isti smisao za romantiku kao i konj. Izgleda kao da koza konju uvek nesebično povlađuje, ali to samo tako izgleda.

Majmun sa konjem vodi bezbrižan život. Vole se, zabavljaju i po mogućstvu ostaju površni. Jedna ne naročito ozbiljna veza.

Petao traži konja, nalazi ga i ide s njim po svetu, jer ni jednog ne drži mesto. Skoro da nema dosade, ali ponekad ima svađe.

Pas je zaštitnik - konj će se sa njim prijatno osećati. Čak će se usuditi na skok iz dosadne svakodnevnice, no pas će to razumeti i ostati mu veran.

Svinja voli udobnost, a konj najuzbudljiviju stranu života. Ovde puno toga ne bi štimalo kada ne bi bilo ljubavi koju oboje, i pored svih suprotnosti, osećaju jedno za drugo.

Srećno i ove godine! :)