Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 160-392241-60, banka "Intesa", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

2015. godina - Godina drvene Koze

Po kineskom kalendaru, 2015. godina je godina drvene Koze. Koza je simbol dobrote i obzirnosti prema drugima. Po prirodi su blage, a njihova solidarnost prema osobama u nevolji nema granica, pa ponekad beskrupulozne osobe znaju da iskorišćavaju Kozu do krajnosti. Koze od drugih očekuju ljubaznost koja odgovara njihovoj i nikako ne vole kritičke opaske, smatrajući svaku kritiku atakom na sopstvenu ličnost. Stoga mnoge Koze postaju neraspoložene, čak depresivne, kada saznaju da ih neko kritikuje. 

Koze su sklone izlivima sreće, naročito u situacijama kad neko želi da nagradi njihovu dobrotu. Prema nekim starim kineskim piscima, dobrota i ljubaznost Koze privlače naklonosti besmrtnika. Sreća Koze je ponekad pomućena činjenicom da se ona uvek bori samo za svoje interese, a kada je to potrebno ona zna da se pretvori u beskompromisnog ratnika. Stara je istina da nema ništa gore od ratoborne Koze. No, srećom, samo će drske i nepromišljene provokacije naterati Kozu da se bori. Ona izbegava sukobe i stoga je odličan radnik. Kada je u tandemu sa Konjem postaje pravi virtuoz u oblasti financija. 

Koze su najbolje u braku i dugotrajnim vezama kada imaju partnere koji ih nadopunjuju i inspirišu. Drugim rečima, Kozi je potreban partner koji nije ljubazan i solidaran kao ona i koji joj može nadoknaditi kvalitete koji joj nedostaju. Sudeći prema tome, moglo se reći da je Koza/Koza nemoguća kombinacija, ali nije tako - kombinovana slabost dve Koze daje smirenu snagu. Najgori partner za Kozu je Vo. Odnosi sa Pacovom, Tigrom, Majmunom i Petlom su podnošljivi, ali ne i idealni. Parovi Koza/Vepar i Koza/Zec su najpovoljniji, a ni kombinacija Koza/Konj nije loša. 

Drvena Koza očekuje (i prima) pomoć od drugih, ali ona nije toliko pasivna kao Vodena Koza. Ona vodi računa da nikom ne ostane dužna i svaku pomoć nastoji da uzvrati. 

Koze su u nekim istočnjačkim mitologijama često simbolizovale lake, slobodne i neretko nemoralne osobe. Ipak, u indijskoj mitologiji Koza predstavlja Majku sveta; u Kini se ona dovodi u vezu s bogom groma, a u starogrčkim predanjima simbolizuje munju, a munja najavljuje oluju i kišu. Osobe koje se od malih nogu hrane kozjim mlekom i kozijim puterom navodno nikad ne oboljevaju; osobama obolelim od epilepsije savetovano je da jedu kozji mozak koji se prethodno provuče kroz zlatni ili prozlaćeni prsten. Da bi bolesnik ozdravio ili se izlečio od bilo koje bolesti, dovoljno je dovesti kozu da pase travu u blizini njegove sobe, a potom je odvesti što dalje od kuće. Verovalo se da će koza zajedno sa sobom odneti i bolest.

Koza u snovima, prema nekim tumačenjima, predskazuje zadovoljstvo u izobilju i bogatstvu; čuvati koze označava dobitak, a ko sanja da muze kozu doživeće povratak izgubljenih dragocenosti ili povratak poverenja u drage osobe. Istovremeno, kozija dlaka simbolizuje bogati imetak. No, postoje i druga verovanja:

· Sresti kozu pre putovanja - sreća

· Sresti crnu kozu na uskom putiću - novčani dobitak

· Ako vlasnik drži kozu za glavu, verovalo se da koza neće oboleti od neke zarazne bolesti

· Ako koza jako vonja, verovalo se da će se vlasnikova krava ili konj ubrzo razboleti

· Ko uza se nosi nekoliko vlasi sa kozje brade - sreća.

Nadolazeća 2015. godina biće bogata pozitivnim emocijama i opojnim ljubavnim odnosima. I Drvena Koza je upravo ovakva: avanturistički nastrojena, lako se zanese nečim novim i uzbudljivim, ali isto tako lako gubi interes. Drvena Koza se neće zamarati time što je slučajno saznala kako kolega ima veću platu od nje, a još će je manje proganjati loša prezentacija. Život je dobar i lepo je imati ugodne ljude oko sebe. To je moto Drvene Koze i uvek to treba da imate na umu. Nemojte da se previše opterećujete povremenim problemima i greškama. Na vama je odluka da li ćete svaki problem zadržati blizu srca ili ćete ga pažljivo zaobići.

Trezan um i zdrav razum vam neće pomoći, pogotovo kada je ljubav u pitanju. Ova će godina svojim nezaboravnim odnosima i euforičnim osećajima ostaviti dubok trag u našim mislima i srcima. Koza ceni iskrenost, strast i nesebičnost, ali u isto vreme može biti pomalo hirovita. Kada je o ljubavi reč, spremna je posvetiti ceo život jednoj osobi, bacajući joj pod noge zvezdano nebo i okeane. Ali, surova stvarnost zgužvanih košulja, svakodnevnog kuvanja i glasnog hrkanja brzo uklanja ružičaste naočare. Mnogi će se parovi razići zbog želje za jednostavnim, zabavnim životom, izbegavajući sukobe.

Koza nije tako zavisna od veza, pa će prva skočiti sa broda koji tome. Samo će najodgovorniji predstavnici ovog znaka pokušati da poprave stvari i spasiti ono što se spasiti da. Ostatak će jednostavno svojim partnerima ponuditi prijateljstvo i krenuti u nove ljubavne avanture. Nemojte misliti kako se opraštanjem od svog partnera opraštate i od činjenice da se više nećete videti. S vremena na vreme, on će se pokazati na radaru i traćiti vaše vreme, žaleći se na šefa, majku ili novog partnera. Popiće vam sve u stanu, otupiće vam mozak kukanjem, a možda odluči i da prenoći kod vas u ime dobrih starih vremena.

Kad su stvari teške, Koza ima potrebu da celom svetu ispriča o svojoj situaciji, žaleći se na sve strane i zahtevajući pomoć i podršku. U 2015. ćemo se često žaliti i tražiti rame za plakanje. Zato će najtraženiji biti oni koji mogu isključiti um i kimati glavom s izrazom pojačane pažnje i zabrinutosti.

Zaljubljeni će uspešno organizovati svoj život i rešiti sve probleme, jer Koza, kao i ostale domaće životinje, ceni mir i udobnost kućnog ognjišta. Ovogodišnji zaštitnik će pomoći supružnicima u realizaciji zajedničkih planova i omogućiti im da sve životne prepreke svladavaju ruku pod ruku. Jedina poteškoća će im biti inercija partnera.

Drvena Koza je navikla na jednostavan i bezbrižan život. Misli o svakodnevnim problemima retko prolaze kroz njenu lepu glavu. Sve je to deo obaveznog dnevnog rasporeda, ali Koza to uzima zdravo za gotovo, kao da se stvari dogadjaju same od sebe bez napora i komplikacija. Parovi će početi s delegiranjem kućnih dužnosti, pokušavajući da prebace loptu na partnerovu polovinu terena. Mnogi će se složiti s izrekom koja govori kako je zaljubljenima čak i straćara raj.

U godini Drvene Koze karijerom će biti okupirani predstavnici kreativnih zanimanja. Ako pevate, pišete pesme i komponujete, možete računati na pokroviteljstvo zvezda. Uopšteno govoreći, svaki pokušaj strastvenog hvatanja u koštac sa problemima, sigurno će imati efekta. Nije važno šta je vaš izvor radosti. Važno je da je to nešto što stvarno volite, a ne samo način ostvarivanja prihoda. Čak i nešto što drugi smatraju dosadnim još uvek je umetnost u očima Koze, ako je inspiriše i motiviše.

Teže će biti onima koji su izabrali zanimanje na temelju toga koliko je plaćeno i traženo. Drvena Koza, zaštitnica 2015. godine, ne voli da radi pod prisilom. Uspeh u poslu koji zavisi samo od napornog rada i odgovornosti sličan je borbi protiv medveda. To je beskorisno, glupo i nosi sa sobom zdravstvene probleme. Ove godine pokušajte da radite samo ono što vam se svidja ili barem pokušajte da uživate u onome što morate da radite.

Srećno i ove godine! :)